Jäsenedut

MÖKKIVUOKRAUS

Voit vuokrata mökin vuorokaudeksi tai max. kahdeksi (25 €/vrk).
Viikonloppuisin mökkiä vuokrataan vain vuorokaudeksi kerrallaan,
jotta mahdollisimman moni saa nauttia viikonlopuista.
Vuokraus alkaa klo 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 11.00.

Varauksia voi tehdä puhelimitse 040 5694 227 /Sarianne Salminen
(jos et saa yhteyttä niin jätä tekstiviesti),
tai sähköpostilla sarianne.salminen18@gmail.com.

Mökin yhteiskäyttöpäivä on tänäkin kesänä aina keskiviikkoisin.
Lisäksi yhteiskäytössä ovat seuraavat päivät;
pe 31.5., Juhannus 19. - 23.6, la 6.7, su 4.8. ja la 30.8.2019.
Yhteiskäyttö alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 24.00.

Yhteiskäyttöpäivät on tarkoitettu vain Jyty Vihti ry:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen.
Jos haluat vuokrata mökkiä ystävien kanssa niin silloin voit vuokrata sen omaan käyttöön.
Näin mökin käyttö säilyy omille jäsenille virkistyskäytössä

Mökkivuokra maksetaan heti kun varaus on tehty Jyty Vihti Ry:n tilille FI 36 5297 1420 0141 01 ja viite on 2037.

Mökin avain maksaa 8 €, jos haluat lunastaa sen itsellesi.

Leppoisia kesäpäiviä "meidän kaikkien mökillä" !
Pidetään yhdessä huolta mökistä, jotta kaikkien on kiva käydä siellä!

EDULLISESTI ELOKUVIIN

Jyty Vihti ry:n jäsenetuna saat leffalippuja Vihdin Kinoon 5 €/kpl (12 lippua/jäsen/vuosi). Yhteyshenkilönä toimii pääluottamusmies Marjatta Hiltunen, johon kannattaa olla yhteyksissä etukäteen ja sopia aika lippujen noutamiselle marjatta.hiltunen(at)vihti.fi tai p. 0500 818 038). Maksu suoritetaan Jyty Vihti ry:n tilille.

KOULUTUSTA

Koulutusvastaavan tehtäviä hoitaa Antti Luukkanen, antti.luukkanen(at)dnainternet.net tai p. 044 2410 780

Olette saaneet Jyty –lehden mukana Jytyliiton vuoden 2019 koulutuskalenterin.

Tutustukaa eri ammattialoille suunnattuihin kursseihin ja viikonloppukursseihin ja erityisesti kevään 2019 aikana oleviin kursseihin.

Mikäli olet kiinnostunut jostakin kurssista ilmoita kiinnostuksesi koulutusvastaavalle Jyty Vihti ry:n ilmoittamaan määräaikaan mennessä Koulutusvastaava tarkistaa, että Jyty Vihti ry osallistuu kustannuksiin ilmoittautujan osalta ja ohjaa hänet ilmoittautumaan itse Jytyliiton sähköisissä asiointipalveluissa Jässärin kautta.

Pääsääntöisesti Jyty Vihti ry on maksanut kurssikulut ja Jytyliitto matkakulut.

Jyty Vihti ry:n hallitus käsittelee kuitenkin aina kursseille osallistumiset ja päättää kustannusten korvauksesta. Huom!  kurssi-ilmoittautumiset aina ensin Antille eikä suoraan Jytyliittoon.

Kurssitarjontaan ja niiden ohjelmiin voitte tutustua:

Jytyliitto järjestää ammatillista ja muuta koulutusta jäsentensä taitojen lisäämiseksi virkistäytymistä unohtamatta. Kurssit järjestetään paikallisesti, siten että matkat eivät ole kohtuuttoman pitkiä ja kursseille on helppo tulla. Kurssit ovat viikonloppuina.

Hyviä, antoisia ja virkistäviä kursseja meille kaikille

Jytyn adresseja iloon ja suruun. Hinta 5 €/kpl.

Yhteydenotot Marjatta Hiltuseen sähköpostilla marjatta.hiltunen@vihti.fi tai p. 0500 818 038

Muistathan seurata myös Jytyliiton jäsenedut