Yhdistyksen mökki

Yhdistyksen mökki, vuokrattavissa jäsenten käyttöön Hiidenveden rannalla.

Jyty Vihdin jäsenten käyttöön tarkoitettu mökki sijaitsee Pääkslahdella Hiidenveden rannalla. Mökin sisustamiseen on panostettu viime vuosina: vuodesohvia, peittoja, tyynyjä, pimennysverhoja ja muuta sisustusta on uusittu. Mökin yhteydessä on puulämmitteinen sauna, jonka makoisista löylyistä voit nauttia isommallakin joukolla. Mökkiin ja saunaan tulee vesi omasta kaivosta. Kaivovesi ei ole juotavaksi tarkoitettu, joten juomista ja ruoalaittoa varten kannattaa tuoda vettä kotoa tai kaupasta. Laiturilta pääset virkistäytymään Hiidenveteen. Erilliseen pikkumökkiin voit majoittua kotieläintenkin kanssa. Mökistä löytyy harrastusvälineitä kuten tikkataulu, mölkky, petankki ja kroketti. Soutuvenekin löytyy rannasta ja pelastusliivejä mökistä. Jos mökin käyttö kiinnostaa, ota yhteyttä mökkivastaavaan. Nautitaan yhdessä mökistä ja jätetään se siistinä myös seuraavalle käyttäjälle


Kesän 2023 mökkivuokraus on taas alkanut. 

Otan vastaan varauksia tänä kesänä ensisijaisesti sähköpostilla: mikaela.palmen@gmail.com

Puhelintiedustelut voi soittaa numerooni 041 503 6033. Jos et saa yhteyttä, jätä tekstiviesti, niin soitan heti kun mahdollista.

Voit vuokrata mökin vuorokaudeksi tai max. kahdeksi (30 euroa/vrk). Vuokraus alkaa klo 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 11.00.

Yhteiskäyttöpäiviä ovat keskiviikot (paitsi heinäkuussa), jolloin mökki on vapaasti kaikkien käytettävissä. Suosittelen myöskin oman avaimen lunastamista minulta, niin mökin käyttö helpottuu. Avainpantin hinta on 8 euroa.

Mökkivuokra ja avainpantti maksetaan Jyty Vihti Ry:n tilille FI 36 5297 1420 0141 01 ja viite on 2037.  Mökkivuokra maksetaan heti, kun varaus on tehty.
Jyty Vihti ry:n hallituksessa on päätetty, että varauksia voi tehdä vain yhden kerrallaan. 
Näin turvataan kaikille jäsenille mahdollisuus käyttää mökkiä vuorollaan.


Mökkitoimikunnan puolesta terveisin

Mikaela Palmén

Leppoisia kesäpäiviä "meidän kaikkien mökillä”! Pidetään yhdessä
huolta mökistä, jotta kaikkien on kiva käydä siellä!